tag:blogger.com,1999:blog-4792822741991808837.post4503117296505614346..comments2024-03-24T00:34:05.527-07:00Comments on Peegee hydatoon: Kolmen kalan keittoJorma Jormitohttp://www.blogger.com/profile/08519162756099195452noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4792822741991808837.post-69941264317121455942015-02-25T08:37:08.506-08:002015-02-25T08:37:08.506-08:00Hyvä että sait ideaa keiton rakentamiseen. Näissä ...Hyvä että sait ideaa keiton rakentamiseen. Näissä kokkauksissahan on kyse teemasta ja muunnelmasta. Tätä keittoa voi muuntaa välimerelliseksi fenkolilla ja sitruunalla ja aasialaiseksi vaikkapa curryllä ja chilillä. Minulla tämän keittely lähti liikkeelle mateesta, jonka ajattelin muistuttuvan ankeriasta. Made oli tosin parempaa kuin ankerias. <br />Jorma Jormitohttps://www.blogger.com/profile/08519162756099195452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4792822741991808837.post-6815200669640552822015-02-24T08:18:08.994-08:002015-02-24T08:18:08.994-08:00Minä kokeilin sellaista helppoa versiota tuosta ke...Minä kokeilin sellaista helppoa versiota tuosta keitosta. Ostin pakasteina keittovihanneksia, siinä oli ainakin perunaa, porkkanaa ja selleriä, sitten ostin lohikuutioita ja katkaravun pyrstöjä niinikään pakasteina. Se mikä keitostani teki sinun valmistamaasi muistuttavan, oli kuutioitu omena ja päärynä. Laitoin turhan nuukasti mausteita eikä puljonki ollut kovin vahva, kun oli vain yksi vihannesliemikuutio ja vettä oli pari litraa. Maustoin merisuolalla ja maustepippureilla. Jotain siitä jäi puuttumaan, mutta vaimo ja poika kehuivat minua piristääkseen, sanoivat että on mukavaa vaihtelua, kun keitossa on makeutta. Keitostani ei tullut niin kaunista kuin sinulla, vaan liemi muuttui sameaksi. Ehkä päärynän kuoresta (kyllä minä sen kuorin) tai jostain mistä lie tuli paikoin hieman metallinen maku. Vaimo kuitenkin sanoi, että keitto paranee uudelleen lämmitettäessä. Nyt se on jäähtymässä kuistilla. Kiitos vinkistä, luultavasti teemme joskus uudelleen paremmin valmisteluin.ketjukolaajahttps://www.blogger.com/profile/10088767441478701951noreply@blogger.com